Ta väl hand om dina skor

Skorna är en accessoar som många av oss lägger ner mycket tid och omsorg på att välja, skon ska vara komfortabel och estetisk och helst passa fler sammanhang än ett.

Skovård

Hittar man ett par skor som man tycker om så kan det verkligen löna sig att ta väl hand om dom genom att alltid använda skohorn. skoblock och exempelvis Saphir Omninettoyant rengöring och alla de sakerna och mycket mera hittar du hos företag som Skolyx som är ett företag som verkligen vet värdet av skon som accessoar. Skolyx satsar på allt ifrån skoblock i fräscha och lyxiga cederträ material till högklassig sko rengöring i flera utföranden och konsistenser. Skolyx har en lång och gedigen erfarenhet av skovård och ger dig professionell rådgivning!

Viktig styling detalj

I Västvärlden finns det många människor som betalar rejäla summor pengar för ett par märkesskor och även om den breda allmänheten inte köper skor för mer än 2-3 tusen kronor så kan man konstatera att skon är en oerhört viktig styling detalj som vi är beredda att betala mer eller mindre pengar för.

Välj rätt sko

Det är viktigt att vi använder oss av skor som framförallt sitter skönt på foten annars riskerar vi att dra på oss oönskade skador som kan vara besvärliga att åtgärda. Och har du ett par skor som du bara älskar, ja då är det viktigt att du tar hand om dom på bästa sätt för att dom ska hålla så länge som det bara går.