Skönhetsvård hemma

Det finns mycket skönhetsvård du kan göra hemma och bland annat bikarbonat är en ingrediens som fungerar att göra skönhetsvårdsprodukter med. Bikarbonatet kan bland annat användas till egna tandblekningar, ansiktsmasker och till giftfria deodoranter. Bikarbonat fungerar dessutom utmärkt som torrschampo om du vill hålla håret fräscht mellan tvättarna. Dock finns det några typer av skönhetsvård som helst ska utföras av kosmetologer för ett felfritt resultat.

Skönhetsvård hos kosmetolog

Det finns en del skönhetsvård som du inte kan eller bör göra på egen hand där hemma och då är det bra att det finns kosmetologer att besöka. Fransförlängning kan du till exempel inte göra på dig själv, även om det finns lösögonfransar är det inte riktigt samma sak. Microneedling är också någonting du helst bör göra på en skönhetssalong, du kan hitta mer information online om hur det går till.

Njut av hemmaspa

Det är ekonomiskt fördelaktigt att ta hand om dig hemma och det finns som sagt mycket du kan göra hemma. Om du behöver peeling kan du enkelt göra din egen bodyscrub med flera olika produkter som du ofta har hemma. På så sätt kan du också få produkten att vara ekologisk genom att använda ekologiska ingredienser. Du kan till exempel blanda två matskedar olivolja med fyra matskedar farinsocker till en bra bodyscrub.