Vilken doft passar din personlighet?

Att bära väldoftande parfym kan vara avgörande när du vill göra ett gott första intryck. Parfym är ett bra sätt att uttrycka din personlighet på, utöver det visuella modet. Några av de vanligaste doftkategorierna är blomster, citrus, frukt, krydda, trä och läder. Vilken doft tycker du representerar din personlighet? Ditt mode? Din livsstil? Kanske vill du ha en doft som påminner om skogen, solsemestern, eller varför inte favoritdrinken?

Handla doft på nätet

Det är enklare än någonsin att hitta sin favoritdoft. Aldrig mer behöver du stå och sniffa testparfymer tills du nästintill tappar luktsinnet. I stället kan du shoppa dofter i lugn och ro på nätet. Babyface erbjuder ett brett sortiment av väldoftande parfymer och hudprodukter för både män och kvinnor. Scrolla runt i urvalet tills du hittar doften som passar bäst för just dig.

Varierande doftnoter

Värt att tänka på är att parfymens doft kan variera lite beroende på hur länge den suttit på din hud. Toppnoten, som bara varar i 10–15 minuter, brukar betona de friska doftnoterna i parfymen, som citrus och flora. Basnoter som vanilj och trä brukar hålla betydligt längre, minst 6 timmar, innan de avdunstar från huden. Känns doften rätt i alla faser så har du nog hittat din signaturdoft.