Göra egen makeup

Att ha en bra grund är nyckeln till att lyckas med din makeup. Till att börja med behöver huden vara grundligt rengjord. Tänk på att använda bra produkter så att huden inte torkar ut och känns stram. Efter rengöringen är det oerhört viktigt att du återfuktar ansiktet med ett bra ansiktsvatten och en ansiktskräm som är rätt för just din hud. Din hud kommer att tacka dig!

Grunden är viktig

När du är helt klar med grunden finns det inget förutom din egen fantasi som sätter gränserna hur du väljer att gå vidare med din makeup men börja gärna med en primer och därefter en foundation som jämnar ut färgen i ansiktet. Se till att det är en foundation som också är återfuktande annars riskerar du att huden ser torr ut och fastnar i de små linjerna i ansiktet.

Din makeup – din stil

Oavsett om du föredrar en mer naturlig makeup eller älskar färg som lyfter dina ögon och läppar så finns det massor av härliga sminkprodukter på marknaden. Det är bara att kolla upp utbudet online för att hitta dina nya favoriter. Hetaste trenderna just nu är en naturlig hy med lyster och både glansiga, naturliga och knallröda läppar är helt rätt. Ögonen ska vara dramatiskt inramade av färgstark ögonskugga och svart eyeliner.