Fixa till dig innan festligheterna – frisyr, smink, parfym och smycken

Många har drömmar om ett långt hår eller bara mer fylligt. Poze kan hjälpa till att förverkliga drömmarna. Löshår kommer i olika färger och längder, så att du lätt kan hitta ditt drömhår.

Hårmode

Trender har kommit och gått genom åren även då det gäller håret. Det har funnits trender med tupé, permanent men även löshår. Före löshåret var det vanligt att människor använde peruk, men under 1980-talet slog löshåret igenom. Genom åren har löshårets kvalitet utvecklats och idag får du äkta hår som gör att det ser naturligt ut.

Varje år kommer det nya frisyrer som trendar just det året. Även om du väljer en kortare frisyr kanske du har tunt hår och med hjälp av löshår får du det att se fylligare ut.

Applicering av extensions

Vid applicering av extensions finns det olika varianter att välja mellan. En variant är clips som du applicerar med hjälp av hårspännen. Bra om du bara vill testa på extensions.

Nailhair applicerar du genom att smälta keratinvax kring små delar av det egna håret. Det här är ett alternativ som ger ett mycket mer hållbart resultat.

Den sista varianten är tejp extensions. Då applicerar du det egna håret mellan två bitar av extensions som klistrar samman med hjälp av tejp.